Persoonlijk

Hoi! Ik zal me even voorstellen; ik ben Aukje, 25 jaar en een enthousiaste en ondernemende interieurontwerper. En nu ook nog blogger! Wat ontzettend leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen. Ik wil je graag meenemen in mijn wereld als interieurontwerper, want wat ben ik trots op mijn vak! Ik werk met passie aan mijn opdrachten en vind het ontzettend leuk klanten verder te helpen om hun droominterieur te realiseren. Want ik merk dat er veel vragen komen als je aan het (ver)bouwen van een huis begint;

  • hoe begin ik?
  • welke keuzes maak ik?
  • wat zijn goede producten?
  • wat zijn de trends?

Daarom wil ik mijn kennis met jullie gaan delen, door middel van tips en inspiratie. Ik neem je mee in mijn ontwerpproces en laat je zien hoe je tot een goed ontwerp komt!

Hoe het allemaal begon?

Vroeger was ik al heel enthousiast bezig om het hele huis te verbouwen. Ik was altijd creatief bezig; schilderen, knutselen of meubeltjes maken. Maar dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken? Dat is de beste keuze die ik heb gemaakt!

Mijn avontuur begon op het MBO waar ik Stand-Decor-en Winkelvormgeving heb gestudeerd. Na deze opleiding was het duidelijk dat ik iets met interieur wou gaan doen, dus ben ik de HBO opleiding interieurvormgeving gaan volgen in België. 3 Jaar op kot in België was als een avontuur op zich en ik merkte dat ik dat wel heel leuk vond. Het onbekende en de uitdagingen trokken mij wel aan. Dus na mijn studie gooide mijn vader een balletje op om zelf een bedrijf te starten. En toen dacht ik; waarom niet! En zo begon ik….

Ga de uitdaging aan!  

Ik heb bij de start van mijn bedrijf al veel uitdagingen aangepakt. Ik heb de Young Lady Business Academy gevolgd om mijn ondernemerskwaliteiten te leren kennen en ben met verschillende interieurarchitecten gaan praten om te kijken hoe zij hun bedrijf hebben opgezet.

Gaat het om een verbouwing van een huis of een bedrijf opstarten? Het zijn allemaal uitdagingen waarvan je wilt dat ze goed verlopen. (Ver)bouwen is een proces waarbij je veel keuzes moet maken en het is belangrijk dat jij je prettig voelt in je eigen huis. Als ik je kan helpen om deze keuzes te maken en mijn steentje bij kan dragen om je droom te realiseren wordt niet alleen jij, maar ook ik daar ontzettend blij van

Ik ga jullie helpen.

Vandaar dat ik ook deze blog ben gestart! Ik ga de komende tijd meer blogs schrijven om jullie op de hoogte te houden.

Heb jij nog leuke onderwerpen of ideeën voor een blog? Of loop je rond met vragen waar je graag antwoord op wil weten?  Laat het me weten en ik ga kijken of ik er een blog over kan schrijven.

 

Met creatieve groeten

Liefs,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie