Over Aukje Koolen Interieurontwerp

Ik ben Aukje; een enthousiaste, avontuurlijke en ondernemende interieurontwerper. 

Mijn avontuur begon op het MBO waar ik Stand-Decor-en Winkelvormgeving heb gestudeerd. Na deze opleiding ben ik de HBO opleiding interieurvormgeving gaan volgen in België. Het onbekende en de uitdagingen trokken mij wel aan. En toen dacht ik; waarom zou ik niet voor mezelf beginnen? En zo begon ik….

Ik werk met passie aan mijn opdrachten en vind het ontzettend leuk klanten verder te helpen om hun droominterieur te realiseren. Want ik merk dat er veel vragen komen als je aan het (ver)bouwen van een huis begint zoals;

  • hoe begin ik?
  • hoe maak ik bepaalde keuzes?
  • waar moet ik op letten?

Ik zie een uitdaging in deze obstakels en kijk graag met je mee om te zoeken naar een oplossing die past bij de ruimte. Soms ligt de oplossing zo voor de hand, maar zie je het zelf niet. Ik kan je nieuwe perspectieven bieden, zodat je het huis ruimtelijker, rustiger en functioneler kan indelen. Samen met jou maken we een uniek ontwerp!

Benieuwd naar mijn werkwijze?

Samenwerken met Aukje

 

Op zoek naar een interieurontwerp dat niet alleen mooi en praktisch is, maar ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt? Tijdens het ontwerpproces staan jouw wensen en ideeën centraal. We gaan samen het gesprek aan om jouw smaak en behoeften te begrijpen en te vertalen in een ontwerp dat helemaal bij jou past.

Een interieurontwerp ook meer is dan alleen het samenbrengen van mooie meubels en kleuren. Het moet ook praktisch zijn en één geheel vormen om zo rust uit te stralen.

Tijdens het ontwerpproces bied ik een luisterend oor en begeleid ik je stap voor stap. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw droominterieur eruit komt te zien. Laten we samen aan de slag gaan om jouw ideale interieur te creëren!