Over Aukje Koolen Interieurontwerp

Ik ben Aukje; een enthousiaste, avontuurlijke en ondernemende interieurontwerper. 

Mijn avontuur begon op het MBO waar ik Stand-Decor-en Winkelvormgeving heb gestudeerd. Na deze opleiding ben ik de HBO opleiding interieurvormgeving gaan volgen in België. Het onbekende en de uitdagingen trokken mij wel aan. En toen dacht ik; waarom zou ik niet voor mezelf beginnen? En zo begon ik….

Ik werk met passie aan mijn opdrachten en vind het ontzettend leuk klanten verder te helpen om hun droominterieur te realiseren. Want ik merk dat er veel vragen komen als je aan het (ver)bouwen van een huis begint zoals;

  • hoe begin ik?
  • hoe maak ik bepaalde keuzes?
  • waar moet ik op letten?

Ik zie een uitdaging in deze obstakels en kijk graag met je mee om te zoeken naar een oplossing die past bij de ruimte. Soms ligt de oplossing zo voor de hand, maar zie je het zelf niet. Ik kan je nieuwe perspectieven bieden, zodat je het huis ruimtelijker, rustiger en functioneler kan indelen. Samen met jou maken we een uniek ontwerp!

Bekijk cv

Particulier

Heb je plannen voor een nieuw interieur, maar weet je niet op welke manier je dit moet aanpakken? Aukje Koolen Interieurontwerp kan samen met jou een plan verder vormgeven. Met een vrijblijvend eerste gesprek inventariseer ik samen met jou de wensen en kunnen we  je ideeën in naar ontwerp omzetten. Door middel van moodboards, 2d- en 3d- tekeningen, materiaal en kleuradvies wordt het ontwerp verder uitgewerkt en komt je droom een stukje dichterbij.